10/10

Zábavné a vzdelávacie hry pre deti

Interaktívne vzdelávanie z ABC školičky pre vaše detičky
 HOROSKOPY - ZNAMENIA

   horoskop baran z veštimesi  znamenie baran z veštimesi

   horoskop býk z veštimesi  znamenie býk z veštimesi

   horoskop blíženci z veštimesi  znamenie blíženci z veštimesi

   horoskop rak z veštimesi  znamenie rak z veštimesi

   horoskop lev z veštimesi  znamenie lev z veštimesi

   horoskop panna z veštimesi  znamenie panna z veštimesi

   horoskop váhy z veštimesi  znamenie váhy z veštimesi

   horoskop škorpión z veštimesi  znamenie škorpión z veštimesi

   horoskop strelec z veštimesi  znamenie strelec z veštimesi

   horoskop kozorožec z veštimesi  znamenie kozorožec z veštimesi

   horoskop vodnár z veštimesi  znamenie vodnár z veštimesi

   horoskop ryby z veštimesi  znamenie ryby z veštimesi
 Online status
 QR code
QR code

O znamení Kozorožec všeobecne

  • Autor: veštimesi   |   13024 čítaní / zobrazení

Základné informácie o treťom zemskom znamení zverokruhu Kozorožec

Kozorožec pociťuje potrebu získať si úctu a rešpekt v kolektíve, a to najmä v práci. Dokáže tiež uznávať a veľmi si vážiť tých ľudí, ktorí niečo vedia a niečo v živote dokázali. Ľudia narodení v tomto zemskom znamení bývajú veľmi prakticky založení a nepatria k tým, ktorí radi snívajú. To je pre Kozorožcov strata času, pretože oni radšej pracujú na svojej dokonalosti a neustále sa usilujú o to, aby sa im darilo lepšie. Najspokojnejší sú vtedy, keď majú vedúcu pozíciu, túžia mať všetko pod kontrolou a môžu byť nepríjemní svojimi ustavičnými otázkami, kam kedy kto ide, kedy príde a čo tam bude robiť.
 
Kozorožec si rád naplánuje každú minútu svojho voľného času, ale pretože zároveň silné mocenské ambície, snaží sa plánovať voľný čas aj všetkým svojim blízkym. To, prirodzene, môže viesť ku konfliktom. Kozorožcovi len ťažko vysvetlíte, že vo svojom voľnom čase nechcete nič zlepšovať alebo sa dokonca zdokonaľovať, ale že túžite len nečinne sedieť a počúvať obľúbenú hudbu alebo sledovať zábavný film. Toto on nikdy nepochopí. Pre Kozorožca je niečo také trestuhodná strata času. Pre svoju činorodosť, pracovitosť a hlavne túžbu organizovať býva Kozorožec často postrachom celého okolia. Aj keď na prvý pohľad má Kozorožec trochu chladný a odmeraný postoj ku všetkému, máva zázračný zmysel pre humor, ktorý však musí byť inteligentný.
 
Zo zdravotných problémov Kozorožcov zvyčajne trápi ochorenie chrbtice, kĺbov, mávajú kožné choroby a rôzne alergie. Môžu mať problémy so zubami, ďasnami a často mávajú úrazy kolien.
 
Čo sa týka vhodného povolania, sú pre nich ideálne všetky povolania, kde môžu uplatniť a rozvinúť prednosti svojho zamerania. Títo ľudia sú predurčení na vedúce pozície a na veľký úspech v každom povolaní, ktoré si vyberú. Aj v povolaniach, ktoré im nie sú príliš po chuti, dokážu dosiahnuť veľký úspech a rešpekt, pretože sú nesmierne pracovití a húževnatí. Ku každej práci, aj k tej, ktorú vyslovene nenávidia, pristupujú svedomito a dokážu ju urobiť v špičkovej kvalite.

    Momentálne nie je k dispozícií žiaden komentár

    Pridať komentár