7/10

Zábavné a vzdelávacie hry pre deti

Interaktívne vzdelávanie z ABC školičky pre vaše detičky
 Online status
 QR code
QR code

Interpretácia hodov alebo významové skupiny

  • Autor: veštimesi   |   259 čítaní / zobrazení

Veštenie z kociek - jednoduchý kurz



V písomnom zvitku veštby z kociek boli štyri roviny významu hodov pôvodne pomenované inak.

Pretože ide zrejme o relikviu z antického chrámu, jedná sa o materiálny stupeň, emocionálny stupeň, miera sily človeka a duchovný stupeň. Základom je pravdepodobne obraz sveta, ktorým sa tieto štyri stupne vzájomne prelínajú a človek by sa mal snažiť dosiahnuť nasledujúceho, vyššieho stupňa.
Po zobrazení všetkých kockových obrazov zistil sir Thomas isté tendencie jednotlivých stupňov a preložil ich nasledovne:

1. Zamestnanie, peniaze a materiálne istoty.
Pri otázkach tejto úrovne sa vzťahuje každá maličkosť odpovede na materiálne aspekty života, o tzv. stupne blahobytu.

2. Láska a vzťahy.
Táto kategória sa vzťahuje na všetky citovo založené vzťahy, pričom je dôležitý ako partner, tak i najbližší okruh priateľov. Práve priatelia sú našou emocionálnou oporou, ktorá môže mať dlhšie trvanie ako vzťah s partnerom.
Tento emocionálny stupeň obsahuje tiež milostné vzťahy, keďže v každej dobe si ľudia priali mať osobné šťastie v láske.

3. Zdravie a vitalita.
V tejto oblasti rozlišujeme telesné zdravie a duševnú silu. Prostredníctvom vedomého vnímania obidvoch častí energie môžeme zistiť veľa nového o nás samotných. Človek môže byť aj chorý a napriek tomu v duševnej rovine cíti veľa životnej energie. Pri výklade prihliadame, či sa odpoveď vzťahuje na telesnú alebo duševnú rovinu.

4. Duchovno a vedomie.
V modernej západnom svete sa zdá, že duševné hľadanie nehrá skoro žiadnu úlohu. Predsa by si človek mal položiť otázku, či to nie je len ignorovaním tejto roviny. Napokon mala vo všetkých dobách pre ľudstvo veľký význam. A možno práve preto vám môžu kocky napovedať, aj keď je to vec osobná, či by ste tomuto aspektu života mali venovať pozornosť a či a ako otvoriť cestu vlastného ducha.
A nakoniec aj duševných alebo nábožensky orientovaných ľudí čakajú skúšky a ďalší vývoj.
    Momentálne nie je k dispozícií žiaden komentár

    Pridať komentár