6/10

Zábavné a vzdelávacie hry pre deti

Interaktívne vzdelávanie z ABC školičky pre vaše detičky
 HOROSKOPY - ZNAMENIA

   horoskop baran z veštimesi  znamenie baran z veštimesi

   horoskop býk z veštimesi  znamenie býk z veštimesi

   horoskop blíženci z veštimesi  znamenie blíženci z veštimesi

   horoskop rak z veštimesi  znamenie rak z veštimesi

   horoskop lev z veštimesi  znamenie lev z veštimesi

   horoskop panna z veštimesi  znamenie panna z veštimesi

   horoskop váhy z veštimesi  znamenie váhy z veštimesi

   horoskop škorpión z veštimesi  znamenie škorpión z veštimesi

   horoskop strelec z veštimesi  znamenie strelec z veštimesi

   horoskop kozorožec z veštimesi  znamenie kozorožec z veštimesi

   horoskop vodnár z veštimesi  znamenie vodnár z veštimesi

   horoskop ryby z veštimesi  znamenie ryby z veštimesi
 Online status
 QR code
QR code

O znamení Vodnár všeobecne

  • Autor: veštimesi   |   10115 čítaní / zobrazení

Základné informácie o treťom vzdušnom znamení zverokruhu Vodnár

Vodnári bývajú vzdorovití, radi sa stavajú do opozície, polemizujú a poburujú. Všetko, čo robia ostatní, je zlé, a to aj vtedy, keď si to v skutočnosti nemyslia. Musia však za každú cenu vysloviť svoj názor, aj keby mal byť úplne nezmyselný. Pokiaľ sú v pozícii podriadeného alebo dieťaťa a nemajú možnosť oponovať, tak sa radšej uzatvárajú do svojho sveta, vyzerajú zasnene, akoby žili v inej dimenzii. Je to však len dočasný jav, čakajú na príležitosť, ako svoje nápady uplatniť a presadiť.
 
veľmi inteligentní a veľmi dobre si uvedomujú, že vzdorom by si spôsobili zbytočné problémy, a tak radšej mlčia a vyčkávajú, až sa situácia zmení a bude pre nich priaznivá. Potom budú Vodnári naplno konať presne podľa svojich vrodených vlastností a konečne povedia, čo si myslia, a to úplne otvorene. Milujú pokrok a všetko nové. Najrýchlejšie si ich získate, keď ich oslníte nejakou technickou novinkou alebo niečím zaujímavým či neobvyklým. Títo ľudia často pôsobia na svoje okolie trochu chladne, neradi dávajú najavo svoje city a nerobia výnimku ani v prípade svojich blízkych.
 
Zo zdravotných problémov trpia najviac chorobami chrbtice, mávajú ťažkosti s kĺbmi, so zápästím, krvou a so žilami. Často sa u nich prejavuje znížená zrážanlivosť krvi.
 
Pre Vodnárov sú vhodné tie povolania, kde majú možnosť uplatniť a rozvinúť prednosti tohto vzdušného znamenia. Ľudia narodení v tomto znamení vyniknú všade, kde môžu ukázať originalitu svojho myslenia a pracovných postupov. Najviac im však vyhovujú všetky slobodné povolania, túžia byť svojimi vlastnými pánmi a ich prednosťou je nekonvenčný pohľad aj na tie najbežnejšie záležitosti. Vodnári sú úspešní všade, kde môžu uplatniť svoje manuálne schopnosti a technický talent. Aj ženy sú väčšinou nesmierne zručné a schopné si hocičo opraviť alebo zlepšiť. Vodnár potrebuje stále niečo objavovať a zdokonaľovať, na všetko chce prísť sám. Nemá rád žiadne obmedzenia, a preto netvorí z presvedčenia, ale z túžby odlíšiť sa. Z Vodnárov bývajú často výborní kameramani, počítačoví experti, fotografi, maliari, vynálezcovia, zlepšovatelia, technici, rušňovodiči, montéri, automechanici, elektrikári atď. Ženy si rady vyberajú povolania, ktoré nie sú pre ne typické, ako sú policajtky, práca v ochranke, taxikárky, stavbyvedúce, rušňovodičky a pod. Vodnári môžu byť úspešní v oblasti módy a umenia. Znovu im však treba dať voľné pole pôsobnosti, pretože ich prejav bude obvykle veľmi netradičný, ba dokonca poburujúci, a ich módne návrhy iste šokujúce.

    Momentálne nie je k dispozícií žiaden komentár

    Pridať komentár