7/10

Zábavné a vzdelávacie hry pre deti

Interaktívne vzdelávanie z ABC školičky pre vaše detičky
 HOROSKOPY - ZNAMENIA

   horoskop baran z veštimesi  znamenie baran z veštimesi

   horoskop býk z veštimesi  znamenie býk z veštimesi

   horoskop blíženci z veštimesi  znamenie blíženci z veštimesi

   horoskop rak z veštimesi  znamenie rak z veštimesi

   horoskop lev z veštimesi  znamenie lev z veštimesi

   horoskop panna z veštimesi  znamenie panna z veštimesi

   horoskop váhy z veštimesi  znamenie váhy z veštimesi

   horoskop škorpión z veštimesi  znamenie škorpión z veštimesi

   horoskop strelec z veštimesi  znamenie strelec z veštimesi

   horoskop kozorožec z veštimesi  znamenie kozorožec z veštimesi

   horoskop vodnár z veštimesi  znamenie vodnár z veštimesi

   horoskop ryby z veštimesi  znamenie ryby z veštimesi
 Online status
 QR code
QR code

O znamení Strelec všeobecne

  • Autor: veštimesi   |   12804 čítaní / zobrazení

Základné informácie o treťom ohnivom znamení zverokruhu Strelec

Strelci prenášajú na druhých svoj optimizmus a pozitívne myslenie, sú zdrojom neustálych nápadov, vtipov a žartov, ktorými dokážu odľahčiť aj tú najnepríjemnejšiu a zamotanú situáciu. Bývajú však zároveň veľmi prezieraví a chytrí, túžia po vedomostiach a poznaní. Sú často svojrázni a neradi sa podriaďujú akejkoľvek autorite.
 
Presvedčiť Strelca býva ťažké, pretože je nesmierne bystrý. Aby mohol rešpektovať naše názory, musíme mu predložiť inteligentné a pádne argumenty. Nie je správne s ním zaobchádzať z pozície sily, ale skôr ako s kolegom či s kamarátom, ktorého si vážime. Potom bude schopný prijímať naše názory. Pre toto ohnivé znamenie je dôležitý pocit, že na všetko prišiel sám, že si vytvoril svoj vlastný názor založený na vlastnej skúsenosti, že mu nikto nič nenanútil.
 
Zo zdravotných problémov mávajú Strelci najväčšie ťažkosti so stehnami a svalmi, trpia poruchami zažívania, mávajú problémy s pečeňou a krvou.
 
Pokiaľ ide o povolanie, bývajú najspokojnejší a najúspešnejší vo všetkých tých zamestnaniach, kde môžu uplatniť prednosti svojho znamenia. Strelci budú úspešní všade, kde môžu uplatniť svoj zmysel pre humor, optimizmus a rečnícke schopnosti. Určite by z nich boli dobrí komentátori, rozprávači vtipov, zabávači, komici, politici, moderátori a pod. Uplatnili by sa aj ako právnici, mohli by sa z nich stať dobrí manažéri, díleri, agenti alebo tlačoví hovorcovia. Svoje uplatnenie by mohli nájsť aj ako pedagógovia. Nepochybne by patrili k veľkým obľúbencom a zabávačom študentov, pretože by uprednostňovali „školu hrou“ pred klasickými pedagogickými metódami. Mohli by byť aj spisovatelia a publicisti, ktorí by písali skôr kratšie útvary a ich tvorba by bola predchnutá optimistickým pohľadom na svet a osobitým humorom. Tým, ktorí by inklinovali k medicíne, by vyhovovalo štúdium veterinárneho lekárstva.

    Momentálne nie je k dispozícií žiaden komentár

    Pridať komentár