8/10

Zábavné a vzdelávacie hry pre deti

Interaktívne vzdelávanie z ABC školičky pre vaše detičky
 HOROSKOPY - ZNAMENIA

   horoskop baran z veštimesi  znamenie baran z veštimesi

   horoskop býk z veštimesi  znamenie býk z veštimesi

   horoskop blíženci z veštimesi  znamenie blíženci z veštimesi

   horoskop rak z veštimesi  znamenie rak z veštimesi

   horoskop lev z veštimesi  znamenie lev z veštimesi

   horoskop panna z veštimesi  znamenie panna z veštimesi

   horoskop váhy z veštimesi  znamenie váhy z veštimesi

   horoskop škorpión z veštimesi  znamenie škorpión z veštimesi

   horoskop strelec z veštimesi  znamenie strelec z veštimesi

   horoskop kozorožec z veštimesi  znamenie kozorožec z veštimesi

   horoskop vodnár z veštimesi  znamenie vodnár z veštimesi

   horoskop ryby z veštimesi  znamenie ryby z veštimesi
 Online status
 QR code
QR code

O znamení Váhy všeobecne

  • Autor: veštimesi   |   12910 čítaní / zobrazení

Základné informácie o druhom vzdušnom znamení zverokruhu Váhy

Ľudia narodení v tomto znamení milujú večierky, sú nesmierne družní, okamžite a ľahko nadväzujú priateľské vzťahy. Toto vzdušné znamenie potrebuje mať po svojom boku neustále blízkeho človeka, ktorí mu dáva najavo svoju lásku. Na svoje okolie títo ľudia pôsobia upokojujúcim dojmom, bývajú rodení diplomati, dokážu zmierniť každý konflikt a navodiť úžasnú priateľskú atmosféru.
 
Váhy nenávidia rodinné scény a hádky, snažia sa prispieť k tomu, aby sa taká situácia uvoľnila, a pokiaľ sa im to nepodarí, dokážu prebdieť, ženy dokonca preplakať celú noc. Váhy majú veľmi dobre vyvinutý zmysel pre farby, rady chodia do divadla, na výstavy, na koncerty, rady spievajú alebo hrajú na hudobnom nástroji. Mávajú však problémy s rozhodovaním, často dlho váhajú, až im príležitosť doslova unikne pomedzi prsty. Preto je potrebné robiť na nich nátlak, aby rýchlo zvažovali situáciu a zbytočne neodkladali svoje konanie.
 
Zo zdravotných problémov ich najviac trápia obličky, sú precitlivené na chlad, trpia na zápal žíl a často sa u nich prejavujú krčné a kožné ťažkosti.
 
Pre Váhy je priaznivé akékoľvek povolanie, kde môžu uplatniť prednosti tohto znamenia. Pretože im vládne Venuša, ktorá je planétou lásky, láskavosti a umenia, mali by Váhy vykonávať nejakú prácu, ktorá bude z týchto vlastností vychádzať. Váhy bývajú vynikajúcimi umelcami, a to v každom smere, vyhovuje im kultivovaný, estetický umelecký prejav. Majú zmysel pre módu, preto sa ľahko, prirodzene a s eleganciou pohybujú na módnych prehliadkach, môžu byť vynikajúci návrhári, aranžéri, grafici. Majú veľké diplomatické nadanie, mohli by sa zaoberať politikou, ženy pre svoju reprezentatívnosť a šarm bývajú vhodnými manželkami politikov alebo prezidentov. Ľudia narodení v tomto znamení sú určite výborní hostitelia, preto z nich bývajú príjemní a pozorní čašníci alebo servírky, hostesky či letušky. Ženy môžu byť vynikajúce sekretárky a muži výborní aranžéri. Majú veľký zmysel pre krásu a dokážu výborne líčiť. Ženy aj muži by mohli byť výborní vizážisti, maskéri, kaderníci, ženy kozmetičky. Majú vlohy aj pre architektúru, svoje schopnosti dobre uplatnia ako dizajnéri, najlepšie v textilnom odbore, lebo majú jemný cit pre harmóniu farieb a estetiku. Veľmi dobre sa môžu uplatniť aj v galérii, na príprave najrôznejších výstav.


  • re
    rena3009Reagovať
    Pridané 31. marec, 21:34 registrovaným užívateľom
    že milujú večierky,ja ich priam nenávidím,že nenávidia hádky,ja sa furt hádam,zdrav.problémy úplne mimo,mám problémy s chrbticou a s klbamy

  • ye
    yeadouReagovať
    Pridané 10. máj, 20:45 registrovaným užívateľom
    Toto je zaujímavé ja tak isto ešte aj ta chrbtica aj kĺby :)

Pridať komentár