9/10

GIGA LICENCIA + ABC NOTEBOOK + 262 hier + DARČEK

Interaktívne vzdelávanie z ABC školičky pre vaše detičky
 HOROSKOPY - ZNAMENIA

   horoskop baran z veštimesi  znamenie baran z veštimesi

   horoskop býk z veštimesi  znamenie býk z veštimesi

   horoskop blíženci z veštimesi  znamenie blíženci z veštimesi

   horoskop rak z veštimesi  znamenie rak z veštimesi

   horoskop lev z veštimesi  znamenie lev z veštimesi

   horoskop panna z veštimesi  znamenie panna z veštimesi

   horoskop váhy z veštimesi  znamenie váhy z veštimesi

   horoskop škorpión z veštimesi  znamenie škorpión z veštimesi

   horoskop strelec z veštimesi  znamenie strelec z veštimesi

   horoskop kozorožec z veštimesi  znamenie kozorožec z veštimesi

   horoskop vodnár z veštimesi  znamenie vodnár z veštimesi

   horoskop ryby z veštimesi  znamenie ryby z veštimesi
 Online status
 QR code
QR code

O znamení Ryby všeobecne

  • Autor: veštimesi   |   14043 čítaní / zobrazení

Základné informácie o treťom vodnom znamení zverokruhu Ryby

Ryby sa prejavujú veľmi príjemne, milo, vľúdne, láskavo a nekonfliktne. Dokážu sa rýchlo a ľahko vcítiť do problémov druhých, poľutovať ich a podať im pomocnú ruku, keď je to potrebné. Dokážu sa trápiť nad nešťastím druhých, ťažko znášajú týranie zvierat, značne zraniteľní a veľmi zle nesú sklamanie v ľuďoch, ktorým verili a mali ich radi. Niekedy sú však poriadne vzťahovační, labilní a náladoví. Mávajú často psychické problémy, častejšie prepadnú depresiám a ženy Ryby aj hystérii a plaču.
 
Ryby bývajú veľkí rojkovia a romantici. Niekedy môžu mať problémy s realitou, pretože sa natoľko pohrúžia do svojho vnútorného sveta, či do svojich snov, že nevnímajú, čo sa okolo nich deje a následne si nič z toho nepamätajú. To je tiež jediná situácia, kedy bývajú nespoľahliví. Ryby najviac so všetkých znamení prepadajú alkoholu a drogám, kde hľadajú únik pred vonkajším svetom, svojimi povinnosťami a problémami, ktoré často nie sú schopné riešiť. Nevyhnutne potrebujú psychickú podporu, ktorú najčastejšie nachádzajú v partnerovi a v láske, ktorá musí byť romantická a nežná, ako je duša Rýb. Ryby veľmi lipnú na domove, túžia po pokoji a bezpečí, nerady sa vzďaľujú od svojich najbližších na dlhší čas. Veľmi milujú umenie a všetko, čo podporuje ich snívanie – rozprávky, romantické a dobrodružné príbehy a tiež básne. Najviac ich ovplyvňuje hudba, tanec a spev. Mnohé Ryby sú aj veľmi športovo nadané a vyhovujú im najmä vodné športy.
 
Ryby mávajú zdravotné problémy najmä s nohami, trápi ich hlavne ochorenie dolných častí nôh, sú precitlivené na lieky, chlad a vlhko, často trpia rôznymi alergiami, astmou či reumatizmom.
 
Najvhodnejšie povolania pre Ryby sú tie, ktoré im dávajú možnosť uplatniť a rozvinúť prednosti tohto vodného znamenia. Bývajú z nich vynikajúci umelci, môžu byť úspešní aj v akejkoľvek umeleckej činnosti, no najlepšie im vyhovuje hudobný prejav, spev alebo lyrické či dramatické roly v herectve. Z Rýb môžu byť aj dobrí skladatelia, ich hudba je nesmierne romantická a plná citu. Priťahuje ich charitatívna činnosť, rady sa starajú o druhých, opatrujú ich a chránia. Preto sú z nich aj vynikajúci lekári, zdravotné sestry, sociálni pracovníci, opatrovatelia, advokáti, ženy v domácnosti, vychovávatelia v detských domovoch, vedúci v táboroch, pracovníci v domovoch dôchodcov a pod. Títo ľudia sa tiež radi starajú o zvieratá, mohli by z nich byť aj výborní chovatelia, zamestnanci fariem a zoologických záhrad alebo veterinári. Rovnako ich teší starať sa o rastliny, môžu byť teda aj výborní záhradníci. Majú tiež vrúcny vzťah k starým veciam, čo im dáva predpoklady na reštaurátorskú alebo aranžérsku prácu, či na povolanie starožitníka. Z Rýb môžu byť dobrí pedagógovia. Deti ich majú rady pre ich citlivý a chápavý prístup, zmysel pre spravodlivosť a dobrosrdečnosť. A pretože majú dobrú fantáziu a bývajú dobrými rozprávačmi, mohli by z nich byť aj dobrí autori rozprávok, poviedok alebo básní. Malé deti týchto ľudí väčšinou milujú, pretože Ryby si po celý život zachovávajú nežnú dušu a romantický pohľad na svet.

    Momentálne nie je k dispozícií žiaden komentár

    Pridať komentár