8/10

Zábavné a vzdelávacie hry pre deti

Interaktívne vzdelávanie z ABC školičky pre vaše detičky
 HOROSKOPY - ZNAMENIA

   horoskop baran z veštimesi  znamenie baran z veštimesi

   horoskop býk z veštimesi  znamenie býk z veštimesi

   horoskop blíženci z veštimesi  znamenie blíženci z veštimesi

   horoskop rak z veštimesi  znamenie rak z veštimesi

   horoskop lev z veštimesi  znamenie lev z veštimesi

   horoskop panna z veštimesi  znamenie panna z veštimesi

   horoskop váhy z veštimesi  znamenie váhy z veštimesi

   horoskop škorpión z veštimesi  znamenie škorpión z veštimesi

   horoskop strelec z veštimesi  znamenie strelec z veštimesi

   horoskop kozorožec z veštimesi  znamenie kozorožec z veštimesi

   horoskop vodnár z veštimesi  znamenie vodnár z veštimesi

   horoskop ryby z veštimesi  znamenie ryby z veštimesi
 Online status
 QR code
QR code

O znamení Panna všeobecne

  • Autor: veštimesi   |   13061 čítaní / zobrazení

Základné informácie o druhom zemskom znamení zverokruhu Panna

S Pannami nie je ľahké diskutovať, musíme im predložiť pádne a rozumné argumenty, aby sme ich presvedčili. Často vyvíjajú na svojich blízkych tlak, aby ustavične zlepšovali a zdokonaľovali svoje prostredie. Milujú poriadok, a to nielen na svojom teritóriu, ale sú schopné upratovať pracovné stoly spolupracovníkov, denne vymetať kúty, robiť poriadok v šatníkoch, sťahovať nábytok, nadmerne dbajú na čistotu prostredia, v ktorom žijú, ale aj na svoju vlastnú. Dokážu sa denne niekoľkokrát prezliekať, ustavične sa umývajú a kúpu, sú posadnuté hygienou a najradšej by žili v sterilnom prostredí.
 
Panny milujú disciplínu a presne stanovený každodenný program. Ľudia narodení v tomto zemskom znamení sú spokojní, keď majú celý deň naplánovaný hodinu po hodine, aby vedeli, čo budú presne v tom a v tom čase robiť. Sú schopní rýchle sa prispôsobiť, zmeny im veľmi neprekážajú, vyžadujú však, aby boli na tieto zmeny vopred upozornení, lebo sa na ne potrebujú dostatočne pripraviť. Panna nerada improvizuje, v takých situáciách sa cíti dezorientovaná, a hoci je veľmi inteligentná, väčšinou si prestane dôverovať. Všetko si jednoducho potrebuje dobre rozmyslieť. Vždy túži po úplnej dokonalosti.
 
Zdravotné ťažkosti mávajú Panny najčastejšie s trávením, s vnútornými orgánmi, so slepým črevom a viac než ľudia narodení v iných znameniach, musia prísne dodržiavať životosprávu.
 
Ľudia narodení v Panne inklinujú k povolaniam, v ktorých môžu uplatniť svoje prednosti. nesmierne pracovití, výkonní, prísni, kritickí voči sebe aj k svojmu okoliu, sú precízni, puntičkárski, majú zmysel pre filigránsku prácu, sú trpezliví a dokážu sa sústrediť aj na veľmi náročnú prácu. Vynikajú všade, kde je potrebná veľká pozornosť, najmä pri práci s číslami, majú teda predpoklady na prácu reštaurátora, programátora, opravára hodiniek alebo iných malých prístrojov. Toto znamenie je schopné v podstate zvládnuť akúkoľvek prácu okrem tej, pri ktorej je potrebné improvizovať, tvoriť s nadhľadom alebo s ľahkosťou alebo je nevyhnutné pracovať s celkom. Panna má veľký zmysel pre detail a potrebuje postupovať v detailoch krok za krokom, všetko si musí najprv logicky zdôvodniť, naplánovať do najmenších podrobností a mať všetko podložené vedecky alebo praxou.

    Momentálne nie je k dispozícií žiaden komentár

    Pridať komentár