7/10

Zábavné a vzdelávacie hry pre deti

Interaktívne vzdelávanie z ABC školičky pre vaše detičky
 Online status
 QR code
QR code

Cvičenie robí majstra

  • Autor: veštimesi   |   129 čítaní / zobrazení

Veštenie z kociek - jednoduchý kurz



Rovnako ako sú dôležité otázky, sú dôležité aj odpovede. Ich interpretáciu sa treba naučiť.

V kolektíve to pôjde ľahšie, pretože sa môžete dopĺňať, v danom okamžiku nás nemusí predsa hneď napadnúť vhodná interpretácia. V každom prípade si môžete výroky zapisovať a časom porovnávať. Lepšie sa učíme vo výrokoch a sme si istejší aj v interpretácií.
Predsa ale zostanú tajomstvá. Väčšinou pochopíme až neskôr, až po situácií, až keď sa udalosť stane, o čo v skutočnosti šlo. Pretože niektorý vývoj situácie sa nedá jednoducho presne predpovedať a naše terajšie vedomie je obmedzené na nám známe fakty, nemôžeme v súčasnosti vedome špekulovať s neznámymi faktami. A práve to obmedzuje schopnosť vnímania rovnako ako aj výklad vešteckej interpretácie. Niekedy treba trochu trpezlivosti, aby sme všetko pochopili.
Pri veštbe z kociek by nemala byť napätá a smutná atmosféra, je to predsa radostná príležitosť, ako nahliadnuť do budúcnosti. Náš život je nepretržitý tok, ktorý nie je možné dopredu vo všetkých otázkach a detailoch určiť. A tak je to správne! Z čoho by sme sa potom tešili, keby sme poznali celú svoju budúcnosť? A ak sa aj vyskytnú nejaké ťažkosti v živote, sú tu práve na to, aby nás posilnili.
Pri hádzaní buďte uvoľnení. Veštenie z kociek nech vám prináša len zábavu a uvoľnenie.
V obľube je práve preto veštenie v priateľskom kruhu. Touto cestou sa môžeme dozvedieť veľmi veľa o najvrúcnejších prianiach našich priateľov.
Ak máta obavy o tzv. prenos energie z kociek, môže každý používať svoju kocku alebo jednoducho kocku opláchnite pod tečúcou vodou, tým z nej energiu vybijete.
    Momentálne nie je k dispozícií žiaden komentár

    Pridať komentár